onsdag 23. desember 2009

Endelig

Så er det tid for å slappe av , juleølet er på plass og kakene i sine bokser , sju slag må det være , sylteflesket ligger i lake , hjemmelaget så klart , flink husmor .
Vi pyntet juletreet og huset i går kveld , nisser både her og der , koselig det .
Jazzo syntes det er merkelig å ta inn noe det går an å tisse på , han gjør det jo ikke , da ville mamsen bli gruelig sinna vet du .
Det har blitt litt for lite trening på Jazzo , han føler seg en smule oversett , noen turer ute for å hente noen baller og ting er bedre enn ikke noe sier mamsen , dårlig samvittighet , ja !
Johan har jaktet ved en hver anledning , alle helger langt tilbake i regn og vind å snø , godt fornøyd , ville nok hatt en tur i dag også , siste dagen , da sa fruen nei , han tok det pent .
Hilde er hjemme i julen , det er alltid koselig når hun kommer , hun lager delfia kake i dag , det har vi til frokost i morgen sammen med riskake , fett og godt .
I kveld skal vi ha en rundtur å bytte pakker og se hvordan mine barn har det dagen før dagen , siden de jobber er det nok litt hektisk , lurer på om det blir noe smaking på deres bakst , vi får se .
Da vil jeg ønske alle en riktig GOD JUL og GODT NYTT ÅR .

1 kommentar: